Majoitus ja perille pääsy

Bangkokin kansainvälisellä lentokentällä passintarkastus ja ulospääsy sujui jouhevasti, ei uskoisi että kyseessä on Aasian lentoliikenteen keskus.

Lentokentältä hostellille löytäminen sujui ongelmitta, noudatimme vain ohjeita, jotka olimme saaneet hostellivarauksen yhteydessä.

Lentokentän alakerrassa sijaitsevalta junalla-asemalta lähdimme sinisellä linjalla Pahya Thai asemalle 45 THB/hlö ja sieltä otimme taksin hostellille 150 THB 2/hlö

image23

Hostellimme, Born Free Hostel sijaitsi vanhassa kaupungissa Sam Se Soi 6 kadulla, joka oli rauhallinen ja kapea sivukatu Th Samsen tien varrella. Yöstä maksoimme 194 THB/hlö

Hostelli oli siisti ja rauhallinen. Siellä vallitsi rento ja ystävällinen tunnelma. Alakerrassa oli yleiset tilat sekä keittiö, josta löytyi tarvittavat välineet ruoanlaittoon. Dormit oli sijoitettu toiseen ja kolmanteen kerrokseen ja kerrosten välistä löyti peseytymistilat, länsimaalaisen vessan kera.

Huoneemme oli 10 hengen dormi, joka oli siisti ja selkeä. Kerrossängyt olivat tukevaa puuta, patja oli oikein loistava ja tyyny omaan makuun liian kova. Huoneessamme ei ollut ilmastointia, katossa oli tuulettimet ja kerrossänkyjen alapetiin oli asennettu omat pienet tuulettimet. Hostellissa olisi ollut myös tarjolla dormi ilmastoinnilla, jota meille tarjottiin sisään kirjautumisen yhteydessä, mutta emme ottaneet tarjousta vastaan.
Bangkokissa oli todella kuumaa ja kosteata, yöt olivat hankalia. Ainakin minulle. Tuli kyllä moneen otteeseen kirottua ilmastoinnin puutetta.

image24

Aamupala ei sisältynyt huoneen hintaan, sen kävimme syömässä
Nancy’s home nimisessä paikassa, joka sijaitsi lähellä hostelliamme. Aamiainen maksoi 50-75 THB.

image25

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s