Perillä

En ole vielä sisäistänyt sitä, että olen täällä Bangkokissa. Tiedän että olen. Näen, haistan ja kuulen sen. Mutta jokin minussa ei ole päässyt tänne asti.

image

Olen väsynyt. Voisin kaatua koko pituuttani sänkyyn ja nukkua. Nukkua lennoilta kerätyt velat pois. Ihoni on nihkeä ja jokainen lihakseni kaipaa lepoa. Hartiat kiroavat rinkan painoa, ja minä kiitän hiljaa mielessäni sitä, että tulevalla lennolla painorajoituksena on se 15 kiloa. Ties mitä turhaa ja painavaa olisin vielä pakannut mukaan.

image3

Kuuman kostea ilma, meluava liikenne ja paikka paikoin ruoalta, kukilta ja suitsukkeilta tuoksuva Bangkok ei ole vielä yllättänyt eikä myöskään pettänyt.

En osaa vielä sanoa, mitä mieltä kaupungista olen. Olen väsynein silmin katsellut hostellin lähistöä, ihmetellyt temppeleitä ja seikkaillut pikkukujilla.

image4

image5

Thaimaalaisesta ruoasta odotan todella paljon. Ensimmäinen ateriani katukeittiössä oli hiukan pettymys, mutta ahneesti sen sanaakaan sanomatta söin. Odotin makujen sinfoniaa, mutta maistoin vain liian voimakkaan kalan. Maun, josta en pitänyt mutta en myöskään vihannut.

image9

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s